rabinovich-sieraden-1
rabinovich-sieraden-2
rabinovich-sieraden-3

Rabinovich sieraden

Durf anders te zijn! De sieraden van Rabinovich helpen u daar een handje bij. Het Deense sieradenmerk Rabinovich staat bekend om zijn diverse creatieve vormen, zachte kleuren en de glans. De sieraden worden met de hand gemaakt van 925 sterling zilver, parels en prachtige edelstenen. Het verhaal achter de sieradenlijn is net een sprookje. De Argentijn Mario Rabinovich en de Deense Jette Poulsen ontmoetten elkaar tijdens een wereldreis en ze ontdekten, behalve hun liefde voor elkaar, ook hun gedeelde passie voor bijzondere sieraden. Eenmaal samen aan de ontwerptafel legden ze de basis voor het succesvolle merk en een innovatief Deens design.

Rabinovich is anders dan alle andere sieradenbedrijven, ook wat het design betreft. De sieraden vallen positief op en wijken af van het stereotiepe beeld van het minimalistische Deense design. Ze hebben een sprookjesachtige, romantische uitstraling, maar ook een opvallend contrastrijk karakter.  

De sieradenseries beginnen altijd met een ringontwerp, waaruit een complete serie ringen, oorbellen, kettingen en armbanden opgebouwd wordt. De materialen die gebruikt worden zijn vaak edelmetalen met halfedelstenen en parels, die slechts één van de vele grote passies van Rabinovich vertegenwoordigen. Ze worden in beperkte hoeveelheden geproduceerd en zijn nooit allemaal hetzelfde, dankzij de handgemaakte details, die voor kleine variaties zorgen en elk sieraad uniek maken.

Combineer de sieraden van Rabinovich samen en u blijft trouw aan uw eigen stijl! De sieraden van Rabinovich zijn tijdloos, maar hebben ook een unieke uitstraling waar u naar verlangt.

 

 

Naar de winkel
Rabinovich_sieraden_naast


Top